perjantai 4. maaliskuuta 2022

Jumala on olemassa


                                                        Pohtimisia

Minä tiedän, että Jumala on olemassa. Mutta mikä minulle kertoo sen? Tietysti Raamattu, Jumalan sana. Se sai minut haluamaan Jeesuksen elämääni. Mutta Raamatusta tuleva tieto on hengellistä. Minä tiedän henkisesti, että Jumala, Jeesus ja Pyhä Henki ovat, ja ovat aina olleet. Mutta kertooko mikään minulle fyysisesti, että Jumala on todellakin olemassa?


Kyllä. Pystyn nimeämään ehkä moniakin asioita, jotka fyysisellä olemassaolollaan kertovat minulle että Jumala on olemassa, mutta tänään haluan jakaa kanssasi niistä kaksi.

Perhosentoukka. Jos pullea toukka lyhyine, monine jalkoineen kuoriutuu aikanaan kotelostaan täysin toisennäköisenä, on helppo uskoa että Jumala on olemassa. Lyhyet, paksut jalat ovat muuttuneet langanohuiksi, pitkiksi koiviksi. Vartalo on lyhyempi ja paljon solakampi kuin aiemmin. Ja siivet! Maahan sidottu toukka on nyt kaunis ja herkkä olento joka voi lentää. Ulkonäkö muuttuu perhosella niin täysin, että kaiken takana näen todellakin varman Jumalan läsnäolon. Tuo perhosen täydellinen muodonmuutos ei ole sattumaa. Sattuma ei voisi suunnitella niin monimutkaista muutosta, mutta Jumala voi 💖!




Toinen fyysinen todiste minulle on luonto yleensä. Miten kylmän talven jälkeen kasvit saavat uuden alun ja kasvavat vihreinä ja vehmaina. Esimerkiksi puut. Pienestä silmusta kasvaa lehti, jonka pinnalla näen paljon pienenpieniä suonia. Ohuet ja monimutkaiset suonistot kuljettavat elintärkeää ravintoa lehdille, ja auttavat niitä tuottamaan happea sekä sitomaan hiilidioksidia. Ehkä kuulostaa oudolta että moinen on minulle todiste Jumalasta, mutta ajattelepa asiaa hetki! Tutki ensi kesänä pajun tai koivun lehteä, tai kodissasi olevan ruukkukasvin lehtiä. Kaikissa lehdissä kulkevat suonistot vähän eri tavalla. Yksikään lehti ei ole samanlainen! Ja kun itse katson kesäisin takapihan valtavaa koivua, ja ajattelen ettei yksikään sen lehti ole samanlainen, niin minä tiedän, että Jumala elää. Ja minä tiedän että Hän katsoo minuun ja kaikkiin maailman ihmisiin suurta rakkautta täynnä 💖! Hän on luonut kaikki tämän maailman ihmeelliset asiat meidän nautittavaksemme. Mikä suuri etuoikeus on olla Jumalan rakastettu 💖!! Siunausta elämääsi 💖!


                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti