maanantai 7. maaliskuuta 2022

Kristillisiä koruja

 



Jokin aika sitten löysin netistä Terhin, joka tekee kristillisiä koruja ja rukousnauhoja yrityksessään www.korupajamariansydan.fi. Olen jo aiemmin maininnutkin että aluksi tilasin häneltä rukousnauhoja auttamaan minua keskittymään rukouksiin, mutta haluan tässä postauksessa kertoa hänen firmastaan laajemmin, sillä häneltä tosiaan saa myös kristillisaiheisia koruja moneen eri tarkoitukseen 😊. Häneltä löytyy kaikenlaista kaulakoruista avaimenperiin, rannerukousnauhoista kalenterikoruihin. Aivan ihana valikoima, ja Terhi tekee mielellään myös yhteistyötä asiakkaan kanssa, joten häneltä voi pyytää koruja esimerkiksi omilla väritoiveilla!




Rakastan koruja, ja pidän niitä päivittäin. Kaikkein mieluiten pidän uniikkeja pukukoruja, joita pystyy ostamaan edulliseen hintaan. Arvokoruina itselläni on vain vihki- ja kihlasormukset sekä kaularisti, muuten eivät arvometallit minua niin kovasti houkuta. Mutta pukukorut ovat ehdottomasti minun juttuni! Siksipä olinkin aivan onnessani, kun sattumalta törmäsin nettiä selatessani Terhin yritykseen!!

Marian Sydämen valikoimasta minulla on tähän mennessä kokemusta korvakoruista, kaulakoruista ja rannekoruista. Kestäviä eivätkä ärsytä ihoani laisinkaan! Koruina minulla on sekä kristillisillä symboleilla olevia koruja että tavallisia koruja, esim. sydänkorvakorut ja laukkukoru. Erityisesti tykkään pitää kristillisiä koruja joilla osoitan sanattomasti muille olevani kristitty ja uskovani Jumalaan. Tätä ominaisuutta pidän koruissani tärkeänä seikkana. Ai miksikö? 

Kun liikun ihmisten ilmoilla ja olen kaupassa, hammaslääkärin odotushuoneessa, kirjastossa tai vaikka bensa-asemalla, minun koruni viestittävät toisille minun olevan kristitty. Levitän sanattomasti muistutusta siitä, että Jumala on olemassa ja minä uskon Häneen. Minä näytän muille olevani uskova. Jos katson itse muita ihmisiä arjessa ympärilläni, en pysty esimerkiksi kaupassa ollessani näkemään, onko muita kristittyjä paikalla. En saa tärkeää kollektiivista mutta sanatonta tukea siitä että muita kristittyjä on olemassa muuallakin kuin vain seurakunnassa. Pidän tärkeänä myös sitä seikkaa, että näytän uskomattomille ihmisille tässä olevan uskova ihminen. Kenties joku rohkaistuu puhumaan kanssani koruni nähtyään. Ehkä joku haluaa kysellä jotain uskostani. Jos näin käy, vastaan enemmän kuin mielelläni 💖. Koskaan ei pidä aliarvioida sanatonta viestintää, me emme koskaan tiedä kuinka pitkälle se kantaa!


 
Terhistä on tullut tänä aikana minulle hyvä ystävä, todellinen Sielunsisar 💖. Hänen kanssaan on helppo suunnitella koruja, puhua niitä näitä, keskutella uskosta ja elämästä ja kaikesta maan ja taivaan välillä. Hän on kristitty jota kaikkien on helppo lähestyä, joten jos haluaisit itsellesi tietyn värisen tai näköisen korun, voit rohkeasti ottaa yhteyttä. Terhi vastaa aina, ja tekee kanssasi enemmän kuin mielellään yhteistyötä saadaakseen sinulle mieleisesi korun. Eikä huono porkkana ole sekään, että toimituskulut ovat aina 0€, koruilla on 3:n kuukauden tekotakuu ja ne tulevat postissa kauniiseen lahjapussiin pakattuna. Täydellistä!









Minulle on tärkeää oman symboliikkani lisäksi yksinkertaisesti myös se, että tuen ostopäätöksilläni kristillistä yritystä pärjäämään ja jakamaan omaa kristillistä sanomaansa ja tuotteitaan. Haluan tuoda nimenomaan tällaisia firmoja suuren yleisön tietoon, sillä kristilliset pikkupuodit ovat aina harmillisesti pimennossa hakukoneilta ja mainosboteilta. Haluan näin julkisesti kiittää Terhi sinua sinun panoksestasi kristillisessä maailmankuvassa, kiitän sinua koruntekemisen lahjastasi ja taiteellisesta silmästäsi. Olet ihana nainen, ja tärkeä minulle 💖! Paljon siunausta sinulle, ja kaikille sinun asiakkaillesi!

2 kommenttia:

  1. Tämä on mielenkiitoinen aihe kuinka ilmaista uskoa symboliikalla. Itsekin käytän joitakin kaula ja rannekoruja hieman alternative-vaikutteisessa pukeutumistyylissä. Myös rintamerkkejä on saatavilla kristillisin tekstein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rintamerkkejä itsellänikin on esimerkiksi olkalaukussani, ne ovat loistava tapa tuoda uskoani esille!

      Poista